Aurinkopaneeli

Sähköverkkoon liitettävät On grid- järjestelmät

Sähköverkkoon liitetty järjestelmä mahdollistaa puhtaan ja käyttökustannuksiltaan ilmaisen aurinkoenergian tuoton pienentämään talouden sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä. Järjestelmä hyödyntää tuotannon aina ensin omaan käyttöön. Mahdollinen ylituotanto syötetään valtakunnan verkkoon automaattisesti ja sen ostosta tehdään sopimus oman sähköyhtiön kanssa.

Sähköverkon ulkopuoliset aurinkosähköjärjestelmät

Sähköverkon ulkopuolisille alueille suunnattu akkujärjestelmä toimii myös varavoimana ja on huomattavasti sähköliittymää edullisempi tapa saada sähköä esimerkiksi saariin ja muille etäisille alueille. Järjestelmä on hyvin kustannustehokas ja tarjoaa alkuinvestoinnin jälkeen ilmaista energiaa vuosikausiksi.

Aurinkopaneelit

Järjestelmissämme käytetään suuritehoisia, vähintään 270 W laadukkaita monikidepaneeleja, joiden määrä järjestelmissä on optimoitu parhaan hyötysuhteen saavuttamiseksi. Paneelimme ovat PV-standardien IEC 61215:2005, IEC 61730:2004 ja UL 1703 mukaisia. Valmistajan materiaalitakuu paneeleille on 12 vuotta ja tuottotakuu vähintään 25 vuotta (vähintään 80 % tehotuotosta jäljellä).

Invertterit

Verkkoon liitettävissä järjestelmissä käytämme Itävaltalaisen huippuvalmistaja Froniuksen uuden sukupolven SnapINverter tuotesarjaa. SnapINverter on yksinkertainen ja standardisoitu asennusjärjestelmä, jota voidaan käyttää yksityisasunnoista suuriin teollisuustason asennuksiin.